מתכון ספגטי לחנוכה: ספגטי ברוטב בולונז

זמן הכנה: 30 דקות | דרגת קושי: בינוני | כמות סועדים: 4

מצרכים:
• חבילת ספגטי של פסטה פרפקטו
• חצי ק"ג בשר טחון
• 1בצל לבן
• 3שיני שום
• 2 כפות שמן זית
• מלח ופלפל לפי הטעם
• רוטב בולונז של פרפקטו
• 1/2-3/4 כוס מים

אופן ההכנה:
1. מכינים את הספגטי עפ"י ההוראות בגב האריזה
2. מחממים במחבת עמוקה שמן זית
3. מטגנים בצל קצוץ ושום עד להזהבה (טיפ למי שאוהב רוטב מתקתק יותר: ניתן להוסיף בשלב הטיגון גם גזר גמדי חתוך לקוביות)
4. מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו תוך כדי טיגון
5. מוספים את צנצנת רוטב העגבניות ואת המים ומביאים לרתיחה
6. מבשלים את הרוטב כעשר דקות במכסה סגור על אש נמוכה
7. מערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב ומגישים

השארת תגובה