כך תנתקו בין וואטסאפ לפייסבוק

אפליקציית המסרים הפופולרית שולחת למשתמשים הודעה תמימה על צורך באישור תנאי שימוש חדשים, בתנאים החדשים אתם מאשרים לוואטסאפ לעביר מידע שלכם לרשת החברתית פייסבוק • כך תמנעו מוואטסאפ להעביר מידע לפייסבוק

ווטסאפ
ווטסאפ

כך תשמרו על הפרטיות שלכם: בימים האחרונים מקבלים משתמשי הוואטסאפ הודעה על תנאי שימוש חדשים הדורשים אישור. רבים מהמשתמשים לוחצים על 'אני מסכים' מבלי להבין על מה בכלל.

קוראים סבלניים יותר ישימו לב שבהודעה נכתב כי החברה תעביר את המידע שלכם לחברת פייסבוק, שרכשה את וואטסאפ, "כדי להציע לכם פרסומות רלוונטיות יותר וחברים שמתאימים לכם".

אומנם משתמשים רבים בעולם הטכנולוגי של היום לא מוטרדים מ'האח הגדול' של חברות הטכנולוגיה ומסכימים לתנאי השימוש, אך אם בכל זאת אתם מעוניינים לשמור על קצת פרטיות כך תעשו את זה:

בהודעה שקופצת לאישור לחצו על 'קרא עוד', בסוף החלון של יופיע שתף את פרטי החשבון עם פייסבוק, כשהמשבצת מסומנת באופן אוטומטי על וי, בטלו את הוי ורק אז לחצו על מסכים.

במידה וכבר לחצתם על אישור ואתם מתחרטים, כנסו לקטגוריית 'חשבון' בהגדרות האפליקציה, שם תמצאו תת קטגוריה חדשה 'שתף מידע מהחשבון שלי' הסירו את הוי ואתם מוגנים.

השארת תגובה