לא נתעלם: המראה בהחלט עושה את הטעם

הכנתם מנה טעימה אבל ההגשה שלה לא נראית מי ודע מה? ♦ תתפלאו איך ניתן לשדרג כל מנה עם מעט השקעה ומינימום זמן ♦ קבלו 7 רעיונות שידהימו את האורחים שלכם ♦ לְצַלְחֵתּ זה כל הסיפור

דוגמת הגשה ברודריגז
דוגמת הגשה ברודריגז
כל מה שאתה זקוק לו באינטרנט

לצד עונת בין הזמנים החלה עונת השמחות, מסעדת רודריגז הירושלמית שידועה בתפריט הבשר המיוחד שלה עליו מנצח השף אלי מנחם, מעניקה לנו טיפים להגשת בשר לסעודת מלכים.

רולדת בשר

  • אפשר להגיש על מצע של אורז, כאשר מסביב רצועות גזר או עלי בייבי יפים ניתן גם לפזר מעל פלפל שחור גרוס.
  • כמו כן, ליד הרולדה מאד מתאים להגיש חומוס גרגירים אשר התבשל עם מלח ופלפל לערבב עם פטרוזיליה קצוצה והמראה מלבב את העין.
  • אפשרות נוספת היא לחתוך ירקות שורש בצורת רצועות ולהגיש ליד קליל, בריא וטעים.

סטייק

  • ניתן להגיש עם סטייק, אורז צהוב מעורבב עם חומוס גרגירים או שעועית אדומה עם המון פטרוזיליה, כוסברה ושום.
  • אפשרות נוספת להגשת סטייק, היא עם פירה ובצל מטוגן להעשרת הצבע החיוור שלו, גם טעים וגם יפה.

מרק בשר

  • עם בשר עצמות אשר נותן טעם נהדר למרק, כדאי לשים במרק עלי סלרי גדולים להגיש מעל המרק בצורה יפה וליהנות מטעם נפלא של עוד.

י

  • ניתן להגיש עם סלט ירקות חתוך לרצועות גדולות או סלט כרוב עסיסי וכן חומוס מעוצב ופיתות קלויות מעט על האש.

להיות בבית ולהרגיש ב"רודריגז" 

השארת תגובה