מכובד להגשה וטעים מידי: טראפלס שוקולד מנטה

השוקולד הזה: זה בדיוק הקינוח שלא תרצו שייגמר לכם במקפיא ♦ מובטחת הנאה מכל ביס

טראפלס שוקולד מנטה
טראפלס שוקולד מנטה
כל מה שאתה זקוק לו באינטרנט

 

חומרים (כ-25 טראפלס):

  • 300 גרם מטבעות שוקולד מריר 70% "מאסטר שף"
  • 220 מ"ל שמנת מתוקה
  • 40 גרם חמאה רכה (לא מומסת)
  • צרור נענע
  • אבקת קקאו לציפוי

אופן ההכנה:

  1. שוטפים את עלי הנענע ומייבשים משאריות מים. מרתיחים את השמנת המתוקה בסיר יחד עם הנענע. כשהשמנת רותחת מורידים את הסיר מהאש ומכסים בניילון נצמד.
  2. אחרי חצי שעה מסירים את הניילון, ומרתיחים שנית את השמנת. מעבירים את השוקולד לקערה ומניחים על הקערה מסננת.
  3. מוזגים את השמנת החמה עם הנענע דרך המסננת על השוקולד. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב.
  4. מרפדים בניילון נצמד תבנית או קופסת פלסטיק (בערך בגודל של 20X20). מוזגים את תערובת השוקולד לתבנית ומכניסים למקפיא.
  5. כשהתערובת קופאת, מוציאים מהתבנית וחותכים לקוביות בגודל שאוהבים.
  6. מאבקים את הקוביות באבקת קקאו. ניתן לשמור בקופסה אטומה במקפיא.

 

השארת תגובה