מתכון: רוצים להרבות בשתיית מים? הוסיפו להם טעם

מים עם פלפל חריף צ'ילי, ענבים, קינמון ועוד ייתן לכם תחושה של שובע ואילו מים עם מלפפון, בזיליקום, כוסברה ועוד ייתן תחושה של רענון ואנרגיה ♦ רוצים לדעת איך עושים זאת? כנסו וקבלו מתכונים מפתיעים ♦ ויש גם טיפים מעניינים

אינפיוז ווטר - שטראוס מים
אינפיוז ווטר - שטראוס מים
לחץ נפשי, חרדה? זו הכתובת בשבילך

לדבר רותי לטר יועצת תזונה לשטראוס מים אחת הדרכים היעילות ביותר להגביר צריכת מים הוא פשוט להקנות להם טעם. מים בתוספת פלחי פרי/ ירק/ עשבי תיבול/ צמחי מרפא- הם מים בטעמים אך בהכנה ביתית, INFUSED WATER, שנחשבים היום לטרנד חזק מאד בעולם, מכילים רק את טעמי הירקות, הפירות והעשבים שהושרו בהם, ללא רכיבים כמו צבע, חומרי שימור ועוד. טבעיים לגמרי וחסרי קלוריות. ה- INFUSED WATER מהווים דרך נפלאה ובריאה גם ליהנות ממגוון אינסופי של טעמים חדשים ומפתיעים גם להגביר שתייה וגם לקבל על הדרך מעט רכיבים בריאותיים אשר בהתמדה כמותם מצטברת במשך היום. הכנה ביתית וטבעית של  מים בטעמים היא תהליך קל ומהיר. שטראוס מים מציגה לרגל יום המים הבינלאומי ב-22.3 שני מתכונים בריאים ל- INFUSED WATER

 

משקה המסייע לתחושה של ריענון ואנרגיה

 

מרכיבים

  • פרוסות מלפפון אחד
  • פלחי לימון אחד
  • גבעול בזיליקום
  • גבעול עלי סלרי, שטוף היטב
  • גבעול כוסברה, שטוף היטב
  • גבעול מנטה, שטוף היטב
  • בקבוק INFUSED WATER בנפח 1 ליטר מים
  • קוביות קרח

הוראות הכנה:

  1. הכניסו את כל פרוסות המלפפון, הלימון וגבעולי הירק לתוך קנקנן מים/ בקבוק INFUSED WATER ייעודי של 1 ליטר.
  2. הכניסו למקרר ל 4 שעות
  3. הוציאו, הוסיפו את קוביות הקרח ושתו לרוויה
  • המשקה טוב ל- 12 שעות

משקה המסייע לבקרה על המשקל

 

צריכת מים כשלעצמה, במסגרת תזונה מאוזנת ובריאה, תורמת לתחושת שובע. INFUSED WATER  – זו דרך מצוינת להכניס טעם למים מבלי להכניס מבחוץ קלוריות סוכר ורכיבים מיותרים. ללא קפאין, ללא רכיבים מלאכותיים, ללא צבע ונטולי קלוריות.

מרכיבים:

  • 2 ענבים חצויים
  • כפית ג'ינג'ר טחון
  • פרוסות לימון אחד
  • 1 גבעול רוזמרין שטוף היטב
  • מקל קינמון
  • פרוסות תפוח עץ אחד
  • 1 פלפל חריף צ'ילי חתוך לאורכו ל- 2 חצאים

הוראות הכנה:

  1. להכניס לקנקנן מים/ בקבוק INFUSED WATER ייעודי של 1 ליטר את: הענבים, הלימון, הג'ינג'ר והתפוח
  2. להשרות את מקל הקינמון במשך 2 דקות ולהוציאו
  3. להשרות את 2 חצאי הצ'ילי למשך חצי דקה ולהוציאם מהמים
  4. הכניסו למקרר ל 4 שעות. הוציאו
  5. הוסיפו את קוביות הקרח ושתו לרוויה
  • המשקה טוב ל 12 שעות

טיפים להכנת מי השרייה

  • להעצמת הטעמים המתקבלים, השרו את המרכיבים במים במקרר כל הלילה וחוררו במזלג חלק מהירקות והפירות (לדוגמא ענבים/ דובדבנים/ חמוציות מיובשות).
  • מומלץ לקלף ירקות ופירות לפני הכנסתם למים המושרים.
  • ניתן להוסיף תיונים בטעמים שונים (תה ירוק/ תה פירות/ תה קינמון ותפוח וכו') לחלוט אותם תחילה במים רותחים ואת התמצית להוסיף לבקבוק המים.
  • כדי להימנע מהשחרת עלים ירוקים- עשבי תיבול הממהרים להשחיר כמו כוסברה, בזיליקום ונענע – מומלץ להקפיא במעט שמן או מים או לעטוף במגבת במקרר למניעת ספיגת לחות.
  • מומלץ לרסק חלקי ירק ופרי ולהקפיא במגש קוביות הקרח. לתערובת המרכיבים אפשר להוסיף בכל פעם קובייה כזאת להעשרת טעמים.
  • מומלץ לגוון בצבעי הירקות, הפירות וצמחי התבלין. כך, גם נעשיר את הטעם והמראה וגם נזכה במגוון רכיבים בריאותיים.
השארת תגובה